کاربری جاری : مهمان خوش آمدید
 
خانه :: شهید و شهادت

جواد رسولی

تاریخ تولد : ۲۰ شهریور ۱۳۴۴
تاریخ شهادت : اول مردادماه ۱۳۶۷
محل شهادت : شلمچه

زندگی نامه

جواد در ۲۰ شهریور و در خیابان غیاثی تهران به دنیا آمد. او از همان کودکی عاشق مسجد و هیات بود. آخر هم روضه خوان اهل بیت(ع) شد. می گویند هم نماز اول وقت او ترک نمی شد و هم همیشه عطر می زد و خوش تیپ در منظر عموم حاضر می شد. او از سال ۱۳۶۰ به عضویت سپاه پاسداران درآمد و راهی جبهه شد. تا می توانست در اکثر عملیات ها حضور داشت. همیشه می گفت: «تا جنگ هست، جبهه هم هست. تا جبهه هست، من هم در جبهه هستم.»

جواد در طول مدت حضورش در جبهه در یگان ها و سمت های مختلف خدمت کرد. آخرین سمت جواد، معاون گردان امام حسن مجتبی(ع) لشکر ۱۰ سیدالشهدا(ع) بود.


جواد رسولی مداح قابلی بود و در محضر بزرگان و مادحین سرشناس، آموزش دیده بود. او با سبک های مختلف مداحی آشنایی داشت و توانسته بود با تلفیق آنها، سبک جدیدی را خلق کند. او هر شب در گردان شهادت لشکر ۲۷ محمدرسول الله(ص) برای گروهان ها مداحی می کرد. جواد بانی هیات های گردانی در لشکر ۲۷ محمد رسول الله(ص) و لشکر ۱۰ سیدالشهدا(ع) بود. در سال های ابتدایی جنگ اکثر مداحی ها مونولوگ بودند، یعنی فقط مداح می خواند و بقیه سینه می زدند یا گریه می کردند. بعد از مدتی دیالوگ مداحی شکل گرفت؛ به این صورت که مداح می خواند و سینه زنان جواب می دادند. گفته می شود جواد رسولی یکی از کسانی بوده که مبدع سبک مداحی دیالوگ گونه بود. جواد رسولی همچنین چندین سبک مداحی را با هم ادغام و سبک های تازه ای از مداحی را تولید می کرد. بزرگ ترین ویژگی جواد رسولی این بود که بانی هیات های لشکر ۲۷ محمد رسول الله(ص) و لشکر ۱۰ سیدالشهدا(ع) است. می گویند جواد رسولی دانش آموخته کلاس علی انسانی بود. سرانجام جواد رسولی در اول مردادماه ۱۳۶۷ در جنگ تن به تن با سربازان رژیم بعثی در منطقه شلمچه به شهادت رسید.

خاطرات

صدوقی از دوستان و همرزمان شهید جواد رسولی می‌گوید: در دوران دفاع مقدس از مونولوگ مداحی به دیالوگ مداحی رسیدیم به این صورت که مداح می‌خواند و سینه زنان جواب می‌دادند. جواد رسولی یکی از کسانی بود که مبدع سبک مداحی دیالوگ گونه بود. او با استعداد ذاتی که داشت چندین سبک مداحی را با هم ادغام کرد و سبک تازه‌ای از مداحی را تولید کرد. بزرگترین ویژگی جواد رسولی دانش آموخته کلاس علی انسانی بود.»

وصیعت نامه

شهید جواد رسولی در ۱ مرداد ماه ۱۳۶۷ در جنگ تن به تن با سربازان رژیم بعثی در منطقه شلمچه به شهادت رسید. او در وصیت‌نامه خود آورده بود: «پیرو ولایت فقیه و روحانیت مبارز باشید و لحظه‌ای فرصت به دست آمده را از دست ندهید و حتی وقت فکر کردن به این منافقین از خدا بی خبر را ندهید.»